diumenge, 3 de juny de 2018

Joanna 5 anys- Ladybug en frosting de formatge i melmelada de figues

Joanna ho tenia claríssim que volia una festa temàtica de ladybug. Com pot saber un crio de 5 anys sàpigue lo que és una festa temàtica? bueno millor deixar-ho correr.... jajajaj
Amb temps vaig comprar tots els accesoris per internete per fer la festa temàtica, i avant.
Mirant per internete vaig trobar aquesta marieta i me va encantar i li vaig possar a sobre d'un pastís més gran ja que erem molta gent i la marieta es quedava petita.
El motlle de la marieta es un que vaig adquirir l'any passat per fer la pilota de tennis, son dos mitjes esferes per fer pilotes o per exemple aquesta marieta.
el biscuit com sempre vaig fer el de vainilla per la seva consisténcia i el farcit havia de buscar alguna crema que no necesités nevera ja que la festa era a la vinya i no tenim nevera.
Així que vaig fer la crema de formatge i una melmelada casolana de figues que hem van regalar, espectacular.




Ingredients per al bescuit
350g de farina
250g de sucre
150g de mantega
3 ous
15g royal
200ml de llet sencera
1,5c petita d'aroma de vainilla

Procediment
- Batre amb l'ajuda de les baretes elèctiruqes la mantequilla i el sucre fins que blanquejen
- Incorporar els ous un a un sense deixar de batre
- Un cop tenim la mescla homogènea incorporem la farina amb el royal que hem tamitzat prèviament i ho intercalem amb la llet que hem barrejat en la vainilla.





Ingredients 
- 50g de sucre glass
- 80g de xocolata blanca
- 50g de mantega
- 300g de formatge philadelphia
- 30g de suc de taronja

Procediment
- Possar el xocolata junt amb la mantega al bany maria fins que es fongui.
- En un bol posem el formatge, el suc i el sucre i li incorporem la mantega junt amb la xocolata fossa,
ho mesclem tot fins aconseguir una mescla homogènia.





Per al montatge es bens senzill. He de dir que per al pastís vaig fer dos mides, es a dir dos biscuits, dos enfornades i la mitja esfera a amb la meitat de quantiat total que son tres biscuits.
Un cot tenim els biscuits freds els tallem i els mullem amb almíbar i poso una capa de melmelada a soobre una capa de frosting de formatge una capa de biscuit i així succesivament.
La mateixa crema de formatge que vaig utilitzar per farcir la vaig possar també per fora per a qué s'enganxi el fondanat.



Ja que l'aniversari de Joanna és el 14 de Febrer i aquest any eren carnavals vaig aprofitar per disfrassar-mos tots de ladybug i catnoir, aixi ens estalviavem les disfreces fent un dos per un, jeje..





Photocall incluid , gentilesa de Nati Raga







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada