dijous, 14 de gener de 2016

Amanida de galeres i espàrrecs salvatges


Si després dels excessos del Nadal toca cuidar-mos una mica. Però qui ha dit que les amanides siguin sols per l'estiu i monòtones
Aquí us deixem una amanida del Ramon, ell no és massa amant d'aquest plat, però cada dia es supera preparant les amanides. 
Aquesta amanida tèbia amb galeres i espàrrecs es tota una delícia per un sopar! Menjar bé també pot ser divertit i un gran goig per les papil.les gustatives! 




Ingredients
- 1 bossa de Selecció de brots tendres florette
- 8 galeres
- 1 manoll d'espàrrecs frescos
- 1 grapat de pinyons
- Pebrot o ceba fregida tipus xip, de bossa
Procediment
- Saltejar les galeres prèviament salades, amb una paella amb oli ben calent. Un cop estiguin cuites les retirem del foc, no s'han de coure massa.
- Amb el mateix oli de la paella saltegem els espàrrecs a trossets petits, retirem i reservem.
- I per últim amb la mateixa paella sofregim els pinyons.
- Amb una safata gran posem primer la mescla d'enciams i els amanim amb una mica de sal, oli i vinagre balsàmic al gust. A continuació per sobre li posem les galeres pelades, els espàrrecs el pebrot fregit i els pinyons, i ja ho tenim llest per servir.
Bon apetit



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada