dilluns, 14 de desembre de 2015

Amanida Jamie Oliver

Uixxx com m'agrada el Jamie! té una forma peculiar de combinar els aliments i no diguem de manipular-los! a banda d'equilibrar sempre els menús, aquesta amanida no recordo si la va acompanyar amb un cuscus de corder, de totes maneres l'amanida per si sola, ja alimenta!
Perfecta combinació! encara que la prefereixo més en època de fred que per l'estiu.

Infredients











Ingredients
- 1 bossa espinac fresc tendre
- 1 poma roja
- 1 poma verda àcida
- Formatge blau, tipus roquefort
- Avellanes torrades i pelades

Procediment
- Posar al fons els espinacs en un bol
avellanes, no massa
- Ratllar les pomes en un rallador gran
- Per sobre amb les mans possar el formatge blau.
- Picar amb l'ajuda d'un morter les avellanes.
- Amanir al gust


El dia següent van sobrar espinacs i em vaig inventar un altra amanida semblant, i molt bona també. Per mi les amanides sempre han de tenir 4 ingredients:
1: enciams
2: una proteïna (formatge, pernil, gules,...)
3: una verdura o fruita
4: un cruixent (fruits secs, pa torrat, ceba fregida,...)
En quina us quedeu?

Ingredients
- Espinacs
- Tomàquets confitats 
-  Formatge blau
- Quicos






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada