dimecres, 19 d’agost de 2015

Amanida grega

 

Aquesta deu ser l'amanida que he fet més durant aquest estiu.
L'albergínia és una de les verdures que ens agraden més a casa nostra i més consumides. Des de que em van dir de coure-les a la flama no puc parar de fer-les, quan anem al camp la primera flama és per coure albergínies!

Ingredients
- Albergínia escalivada
- Tomàquets cor de bou
- Formatge feta
- Olives negres
- Herbes aromàtiques al gust

Procediment
- Coure les albergínies al forn i si teniu possibilitat feu-ho a la flama, un cop encengueu el foc abans de fer la brasa, poseu les albergínies a sobre les flames i les aneu tombant fins que estiguin cuites, flipareu!
- Posar a la base de la safata les albergínies trossejades i les amaniu amb sal, timonet i un xorret d'oli, per sobre talleu el tomàquet i l'amaniu i per acabar desfeu la feta i li poseu les olives negres.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada