dimecres, 13 de novembre del 2013

Cuina exprés

Ara fa 8 mesos he tornat a ser mare per segon cop, i en l'arribada de la nova criatura m'he quedat sense temps per al blog i de moltes altres coses...per això neix un nou apartat al blog, per cuinar el més ràpid possible però menjant sa.
Vull dedicar aquest apartat a tota aquella gent que no sap cuinar, que no li agrada o que no té temps, però si que li importa menjar bé i cuidar-se.
Molts sabeu que sóc dietista, així que vull ensenyar d'una manera gratuïta i ràpida tot allò que sé, i sobretot facilitar-vos els vostres menús setmanals que tant us costen de fer.
De blogs de cuina n'hi ha molts i molt bons, en unes receptes espectaculars, però que moltes requereixen molt de temps per cuinar-les, per preparar tots els ingredients, etc.
La idea d'aquest apartat és cuinar el més ràpid possible, per tant és important ajudar-mos dels nous aliments que ens ofereix la indústria alimentària
Intentaré ajudar-vos a a conèixer aquests productes processats per facilitar-mos la cuina, que resulten prou econòmics i que nutricionalment són correctes, aliments elaborats, precuinats, o dels que se'n diuen quarta gamma. D'aquests en trobem de bons i econòmics i no tant bons i més cars, així que farem una tria dels que nutricionalment són més correctes i no són massa cars.
Ajudant-vos així a l'hora de la compra, i en tots els dubtes que se vos presenten, per això apart dels meus consells, m'agradaria que pregunteu i poder ajudar-vos en els vostres dubtes.
La cuina de dilluns a divendres es la que ens costa més de planificar i la que practiquem més dies, per això la idea és ajudar-vos en que no sigui avorrida ni desequilibrada, i que molts cops en dos tonteries que trobem a la nevera podem tenir un àpat equilibrat, ràpid, senzill i boníssim.
Dins la pestanya exprés, trobareu una valoració nutricional, una valoració organolèptica i econòmica, perquè pugeu valorar el que més us compensa i decidir per vatros mateixos.
Desitjo que  sigui útil i espero que participeu molts i de tots aprendrem un poc.
Sé que els usuaris més corrents dels blogs són els cuinetes, i que els que no els agrada cuinar no són massa usuaris, per això us faig una crida a tots i us apunteu al blog i agafeu idees per els vostres menús setmanals.



2 comentaris:

  1. Em sembla perfecte i enhrabona per la criatura! una abraçada!

    ResponElimina
  2. Gràcies per la recomanació, Gisela. I felicitats pel nouvingut!

    ResponElimina