diumenge, 10 de maig de 2015

Cloïsses amb espàrrecs i calçots a l'estil David Muñoz

Avui m'he inspirat amb l'admirable David Muñoz. Aquesta recepta m'ha quedat insuperable, n'estic realment orgullosa! Ràpid, fàcil i boníssim!


Encara que la foto no reflecteix el bo que estava, el maridatge amb espàrrecs i cloïsses és realment espectacular. Una tapa ràpida i diferent de menjar aquest mol.lusc tant fi i apreciat a la nostra zona.

Ingredients
- 250g de cloïsses del carril
- Un manoll d'espàrrecs salvatges, podeu utilitzar els de compra si no és el temps
- 1 calçot, o uns alls tendres
- Un grapat de llavors de sèsam torrats, si el teniu cru el passeu una mica per la paella sense oli.
- Salsa de soja
- Bitxo molt (opcional)
- Gingebre fresc ratllat

Procediment
- Amb el wok posar unes gotetes d'oli i saltejar els espàrrecs junt amb el calçot que prèviament hem tallat juliana ben fina.
- Un cop tenim les verdures quasi al punt, incorporem les cloïsses i el sèsam torrat, un bon xorret de salsa de soja i li ratllem una mica de gingebre fresc, natros com som molt amants del picant el vam acabar de condimentar amb bitxo molt.
Llest per servir, i sucar-hi pa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada