divendres, 2 d’agost de 2013

Timbal de pernil i carabassó

Avui quan anava a publicar una recepta de pernil cuit per el concurs de la revista Cuina, una de les nostres preferides, m'he adonat que no tenia cap recepta amb aquest ingredient, com pot ser? en tant que utilitzo jo aquesta proteïna!!! tant ràpida, bona i lleugera...
Així que avui per dinar he fet aquests timbals de pernil amb carabassó, ja que tinc la nevera plena de carabassons, i ja porto no se quants dies fent puré i samfaina.
El meu fill que no es massa amant de les verdures quan l'ha vist se l'ha menjat tot i li ha encantat, així que ja ho sabeu si teniu problemes per a que els vostres petits mengen verdures, quan veuran aquest pastelet gratinat amb formatge i pernil no s'hi podran resistir. Jo m'he fet la versió amb l'ou i no sé quin dels dos estava més bo.






Ingredients per a dos persones
- 1 carabassó gran o samfaina.
- 100g de pernil cuit
- 1 ou o mozarela
- Sal, oli i orenga.












Procediment
- Tallar el carabassó a rodanxes el més fines que pugeu.
- Fregir el carabassó o posar-lo al microones tal com he fet jo.
- En un motlle, muntar el timbal. Una capa de pernil cuit i una de verdura, i anar prensant, així fins arribar quasi dalt de tot del motlle.
- Acabar el timbal amb formatge tipo mozarela i una mica d'orenga o un ou i una mica de sal.
- Gratinar-ho al forn fins que estigui daurat, o l'ou estigui quasi cuit.

Muntatge
Abans de coure
Després de coure



Timbals finalitzats
Timbal amb formatge
Timbal amb ou








3 comentaris:

  1. Bon dia Gisela, he vist que ets una de les 25 premiades de la revista ciuna,felicitats, alli dalt ja ens veurem jo tambe pujo amb la dona,natros no vam poder participar per la faena, pero pujem tot el finde per alli, espero que ens trobessem. una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. HOla! si nators també pujem tot el finde, com que mos queda una mica lluny, eh? fins disabte!

      Elimina