dimarts, 14 de gener de 2014

Amanida tèbia d'espàrrecs

Aquesta amanida li vaig veure fer a la filla del Marqués de Griñón pel canal cocina, i em va fascinar, i quan l'he provat encara m'ha agradat més.
El maridatge dels espàrrecs amb el parmesà es brutal!
Inclouré aquesta amanida tant simple a la secció de cuina exprés, ja que podeu fer servir espàrrecs congelats.


 
Ingredients
- Tomaca d'amanida
- Espàrrecs de marge (trigueros) congelats o frescos
- Parmesà tallat a làmines fines en l'ajuda del pelador de patates
- Sal en escames

Procediment
- Tallar i netejar els espàrrecs.
- Saltejar els espàrrecs en una paella en un raig d'oli, no fa falta que els feu massa, jo personalment els prefereixo al dente.
- En un plat tallar el tomàquet, i quan els espàrrecs ja han perdut una mica de temperatura els tirem per sobre.
- Per finalitzar tallem el parmesà a làmines fines amb l'ajuda d'un pelador.
- Amanir amb sal d'escames i una mica d'oli d'oliva.

Consell Dietètic
Per acabar d'equilibrar el plat podeu acompanyar aquesta amanida en unes llesques de pa torrat amb oli i ja teniu un sopar ràpid i equilibrat. De postres fruita o iogurt.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada