dimecres, 15 d’abril del 2020

Cumple Joanna 7 anys



Bescuit de xocolata amb crema de xocolata i cobertura de xocolate blanc

 Us aniré deixant els ingredietns per la crema per farcir la de cobertura i el bsicuit per separat, per si voleu modificar alguna capa.
No és difícil sols vol paciència per que quedi el mes llis possible i imaginació per la decoració.
Posaré ingredients per un diàmetre de 20 cm que sol equivaldre a un 15 talls, jo el vaig fer per a 45.

Biscuit de xocolate
- 1 iogurt natural
- 3 ous
- 1 mesura de iogurt d'oli de girasol
- 2 mesures de sucre
- 3 mesures de farina
- 1/2 mesura de cola-cao
- 1sobre de llevadura

Batre tots els ingredients en un bol, un cop els tenim homogenitzats els posem a un motlle desmotable que previament hem engrasat. Enfrornar 180º uns 50 min.



Crema de xocolata per farcir

200g de xocolata per fundir
200g de nata per montar
300g philadelphia

1.Calentar la nata sense que arribe a bullir.
2. Derritir el xocolate dins la nata.
3. Guardar la mescla la nevera tapada amb paper film. D'un dia per a l'altre
3.Montar la nata junt amb el formatge a punt de neu.

Cobertura
200g philadelphia
50g sucre glas
100g mantequilla
100g xocolate blanc

1. Derritir el xocolate blanc al bany maria, reservar.
2 .La mantega ha d'estar en textura pomada.
3. Montar la mantega junt amb el sucre, quan els tenim ben incorporats afegir el xocolate desfet i el formatge.

Ganaché

Depent del xocolate que utilitzeu per el glasejat ens varia la proporció de nata
1-1 xocolata negre + nata
2-1 xocolata amb llet + nata
3-1 xocolata blanc + nata



Red velvet amb mascarpone i nata i esponjetes de cors per Sant Valentí





No sé quants cops he fet ja aquesta recepta però canvant formes i complements i decoració cada any sempre sorpren.
Us deixo enllaç  d'altrres red velvets

Amb fruites del bosc
Nacked cake
Hellow Kity

l'unic que aquest portava les esponjetes de corets per decorar.
Les oblees personalitzades les demano per internete a impresion comestible.com 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada