dimecres, 10 de juny del 2020

Ramon 12 anys- Megaxoco




Aqeust any Ramon Jr. tenia molt clar que ja no volia un pastís temàtic, crec que ja els haviem fet tots, Bob esponja, Doraemon, Batman, Barça, tennis,.... i ell es fa gran i volia algo amb molt de xocolate com a bon Vinarosenc.
Porta un bescuit de xocolate, amb un farcit de mouse de xocolate i una batter crem de xocolate, i ple de bombons i xocolatines, jo li vaig voler possar un toc de fruites per treure tanta dolçor i donar color.

Ingredients per al bescuit

- 1 iogurt natural
- 3 ous
- 1 mesura de iogurt d'oli de girasol
- 2 mesures de sucre
- 3 mesures de farina
- 1/2 mesura de cola-cao
- 1sobre de llevadura

Batre tots els ingredients en un bol, un cop els tenim homogenitzats els posem a un motlle desmotable que previament hem engrasat. Enfrornar 180º uns 50 min.


Crema de xocolata per farcir

200g de xocolata per fundir
200g de nata per montar
300g philadelphia

1.Calentar la nata sense que arribe a bullir.
2. Derritir el xocolate dins la nata.
3. Guardar la mescla la nevera tapada amb paper film. D'un dia per a l'altre
3.Montar la nata junt amb el formatge a punt de neu.


Cobertura de butter cream amb nutella

250g sucre glas
250g mantega consistència pomada
250g nutella temperatura ambient

1. Batre el sucre junt amb la mantega fins que quedi homogeni
2. Incorporar la nutella a poc a poc amb les varetes elèctriques amb funcionament
3. homogenitzar i montar bé la crema, ha d'agafar una mica de volum



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada