No sabia que fer en de les sardines i menys ara en esta calor, així que he aprofitat a posar-les a la meva sopa de tomaca, i el resultat m'ha agradat tant que el volia compartir-ho en vatros, avore si us atraviu en este producte tant antic que molts segur que no haureu provat mai.
Ingredients
- Tomàquet cor de bou
- Sal i oli
- Avui sardina de casco però també ho faig amb;alfàbrega, julivert o crostons de pa per sobre de la sopa.
Sardines de casco |
Procediment
- Pelar els tomàquets, si són prou madurs es pelen fàcilment, sinó es millor escaldar-los.
- Treure la part on estan les llavors i quedar-mos sols en la molla.
- Triturar el tomàquet amb el túrmix molta estona fins que estigui ben fi.
- Incorporar sal i oli al gust, servir molt fred.
- Avui li he posat uns crostonets de sardina, que prèviament he netejat i he tallat a daus i l'he fregit amb poc oli fins que quedin cruixents.
Tomaca cor de bou |
Aquesta tomaca es ideal per fer aquest plat, ja que té una textura farinosa i no fa falta posar-hi pa.
Ben bo, això de la sardina! És una companya excel·lent pel tomàquet.
ResponEliminaGisela aixo es una bona recepta per ara a l'estiu, i despres una bona migdiada, jeje.
ResponEliminafins aviat.