La gent gran ho sabien molt bé que de menjar no se'n llença ni mica, i sempre ens fa aquesta simple recepta com aperitiu en lloc d'unes patates xips, o de rosquilletes, però el podeu utilitzar també com a base d'unes torradetes en anxova, el maridatge del pimentó roig en l'anxova us el recomano, queda espectacular!
Ingredients
- Pa sec
- Pimentó roig en pols
- Oli i aigua
Procediment
- Partir la barra de pa per la meitat i a trossets mes o menys iguals
- Remullar el pa amb aigua, però que no arribe a desfer-se
- Treure l'aigua sobrant del pa, ajudant-mos en les mans, escorre'l bé.
- Posar-lo en una safata de forn i tirar per sobre abundant pimentó roig en pols i un bon xorret d'oli.
- Precalentar el forn a 200ºC
- Enfornar la safata uns 30 min, fins que quedi cruixent com una rosquilleta.
- Ja teniu llest un simple aperitiu o la base per unes torradetes, jo vos asseguro que sol ja està boníssim!!!
1- Remullar el pa |
2- Posar al pa pebre roig i oli |
3- Enfornar el pa |
4- Torradeta d'anxoves |
Doncs nena la cosa mès senzilla del mòn i sembla, com dius ven agraída.. i un altre forma, a més del gazpacho d'aprofitar restes de pa!!!!
ResponEliminaFantàstic!!!!!
Pues ja saps a provar-ho! que apart de econòmic esta de muerte!
EliminaUna abraçada guapa
Riu-te'n del pa sec!!! Quan veig un cul de pa d'un parell de dies enrrere ja se'm fa la boca aiguaaaaaa
ResponEliminaMolt rebé família...una abraçada
Tu si que saps! per que vegis que natros tampoc tirem res...bon estiu!
Eliminai també es pot fer una bona sopa de ceba.En lo pa sec, ara que ja arriba lo fred
ResponEliminaJa veig que lo teu son les sopes Feliu.... pensava que ho deies en conya lo de la sopa de ceba, avore si mo la fas, i la penjem al blog, que per això estar per ensenyar i apendre
ResponElimina