dijous, 17 de gener del 2019

Tarta Adikosh - tarta de moda - tarta de numeros


La última tendéncia del 2018 ha estat un allau a les reds socials de vore aquesta vistosa tarta de números o lletres. Originalment va ser creada per Adi Klinghofer (@adikosh123). El més fantàstic d'aquestes tartes són lo ràpides, facils i vistoses que resulten, i en pocs ingredients que es necesiten. 

Primer que res hem de buscar una web on descargar les plantilles



Un cop teniu imprimedes les lletres, ja sols cal retallar la pasta, en aquest cas vaig utilitzar pasta de full, amb la crema de nata amb mascarpone, però la propera provaré amb la pasta brisa i la crema pastelera. 


Retallem la pasta i la posem al forn segons les instruccions de la massa. Un cop cuita la deixem refredar. Per preparar la crema en aquest cas vaig fer la nata amb mascarpone, per mi sempre tot un èxit ja que en nata sola te poca consistència. Seguiu aquest enllaç. Nata amb mascarpone.


Amb l'ajuda d'una mànega pastelera aneu possant la nata a boletes per sobre dels números. Per últim l'altre número i acabem adornant el pastís. Normalment es decora amb flors, en aquest cas eren flors comestibles, que com no les vaig poder trobar al "Mercadona", xuxeries, fruita fresca, macarons, merengue i tot el que se vos pugue ocòrrer, per mí la part més xula! Com diu Rosa és com pintar un cuadre.

Aquest dia vaig tenir el previlegi de passar la tarde acompanyada de Rosa Maria, del blog cuina amb Rosa @cuinaenrosa, tot un plaer cuinar juntes.

I el pastís havia de ser per algú que complia dolços 45 anyets, en este cas Anna que va quedar encantada amb el regalet!



1 comentari: