dimarts, 17 de març del 2015

Wok d'espinacs i calçots

Ingredients
Avui Ramon Jr ens fa el sopar!

Ens van sobrar calçots de l'última calçotada i tota la setmana que els utilitzo per a qualsevol plat com si utilitzés ceba o all porro, i queden perfectes en tot!

Aquest dia va quedar tan bo el sopar que vos el deixo per si us animeu!
Unes verdures en una mica de bacó i pinyons per donar el toc d'alegria.

Ingredients
-500g d'espinacs nets i trossejats
- 10 calçots
- 200g de bacó a tires
- Un bon grapat de pinyons
- Sal i oli


Procediment
- Posar al wok una mica d'oli i saltejar els calçots, ja nets i trossejats.
- Un cop tenim a punt els calçots, incorporem el bacó i el sofregim, un cop comence a estar daurat incorporem els pinyons perquè agafen una mica de color.
- A continuació posem els espinacs i tapem el wok o la paella per què es facin al vapor amb poc foc.
- Estan llestos en 5 min! a mi també m'agraden els espinacs crus, així que una altra versió seria posar els espinacs crus en una font i per sobre tirar el wok de calçots amb el bacó i els pinyons.
- Els espinacs és una verdura que necessita poca sal, i junt amb el bacó ja no li fa falta tirar-li gaire.


Ramon fent el sopar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada