dimarts, 4 de novembre del 2014

Pasta fresca en camagrocs i foie




I continuem, continuem amb més bolets, i aquest cop un cistell en camagrocs agafats un a un, per Ramon Jr, cada mini bolet que agafava es recordava de la mama que li agraden molt! Mel menjo!
Aquest invent, no podia sortir de cap altra manera que boníssim, si la matèria prima és bona el resultat no podia fallar

 Ingredients
- Pasta fresca
- Camagrocs
- 1 ceba petita
- Mi cuit
- Pebre negre
- Sal maldon
Procediment
- Rentem els camagrocs de les restes de terra, i els saltejem en una paella amb una mica d'oli i sal.
- Amb una paella a banda confitem la ceba, amb oli i sal a foc mínim.
- Bullim la pasta.
- Un cop tenim tots els ingredients cuits, posem la pasta en un wok i li tirem per sobre els camagrocs, la ceba i el foie, que es vagi derretint una mica per donar la cremositat necessària, ja que no utilitzo nata ni cap altra salsa, el foie ens fa de medi per amorosir tots els ingredients.
- Al momnet d'emplatar rectifiquem amb sal maldon i perbre negre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada