dimecres, 22 d’octubre del 2014

Rovepizza o Pizzallons

I continuem en les receptes de rovellons, crec que en tindrem una per cada dia de la setmana! 
S'ens acabaran abans les idees que els bolets?

Aquesta pizza es sol fer amb el bolet paraigües, un bolet gegant ideal per fer de base de la pizza, però com aquest dia no en teníem vam voler provar-ho amb rovellons, i la veritat que van estar boníssims.

Ingredients
- Rovellons o algun bolet gran per fer de base de la pizza.
- Salsa de tomàquet
- Pernil salat
- Mozzarella rallada
- Orenga

Procediment
- Rentar els bolets i posar-los de cap per avall, amb sal, pebre i un xorret d'oli.
- A partir d'aquí ja podeu començar a muntar la vostra pròpia pizza.
- Jo primer li vaig posar la salsa de tomàquet, després el pernil salat i per últim la mozzarella rallada, un polsim d'orenga i a gratinar al forn.
- Precalenteu el forn a 200ºC dalt i baix com si fèseu una pizza, amb l'opció grill.
- En 10-15 min els teniu llestos.



Sal, perbre i un xorret d'oli

Salsa de tomàquet i orenga, i ja podem anar afegint els ingredients al vostre gust

Acabar amb mozzarella per a gratinar

Coure al forn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada