Avui m'han portat una bossa plena de cogombres gegants, i com que de menjar no en llencem ni mica, he tingut que buscar receptes de cogombre,perqué a part de menjarme'l amanit o en Tzatziki no sabia que fer-lo.
Resulta que l'invent ha agradat a ben pocs, perqué he fet sopa per donar i vendre, però a mi m'ha sorprés gratament.
També vos he de dir que es una sopa tipus aperitiu en un gotet petit, no un gran plat.
Al buscar la recepta he vist que es molt semblant al Tzatziki però canviant les proporcions, aquesta hi ha molt cogombre i poc iogurt al revés que a la salsa grega.
Vinga avore si vos atreviu!!!
Ingredients
- Cogombre
- Menta fresca
- 1 iogurt grec sense sucre
- Ceba tendra
- Pebre negre molt
- Sal i oli
Procediment
- Pelar els cogombres i triturar-los amb la picadora i minipimer fins aconseguir una textura ben fina, si us agrada més fi ho podeu colar.
- Afegir la ceba tendra i ho triturem tot junt.
- Incorporar un iogurt grec sense sucre, i fulles de menta fresca, jo us aconcello que aquesta es noti, ja que ajuda també a que no retorne el cogombre.
- Amanir amb sal, pebre negre i oli al gust.
- Servir molt molt fred, amb gotets petits tipus aperitiu.
- Podeu adornar-ho amb una mica de salmó fumat , tàperes o trossets de cogombre.
- Jo no vaig utilitzar proporcions, així a ull crec que devíen haver uns dos kilos de cogombres i un iogurt grec, la resta anar provant fins que us agradi de sal, oli i menta.
Aquesta primavera ha estat la bomba!!! jo tinc carabassons congelats per una eternitat.
ResponEliminaAquest gotet té molt bona pinta però em temo que és per paladars iniciats heheheh
Salut