El maridatge de poma amb botifarra el vaig provar un cop en uns farcellets en un restaurant. Avui tenia pasta filo que m'havia sobrat d'uns canapès del dia abans i no sabia que fer per sopar, així que tant simple com dos botifarres i una maçana i vaig fer uns strudels la mar de bons!
Com sabeu l'strudel es un pastís generalment dolç de procedència alemanya, strudel vol dir "remolino" en alemà podeu fer-lo de tantes maneres com ingredients disposi la vostra nevera.
Ingredients
- Pasta filo o de full
- 1 maçana ( millor agredolça) jo avui no en tenia i també va quedar boníssim.
- 2 baldanes
Procediment
- Pelar les baldanes
- Tallar la poma molt fina, com si fossin patates xips.
- Estendre la massa, si es pasta filo, jo us aconsello que poseu de 3 a 4 fulles una sobre l'altra i enganxades amb ou batut, que la resta us servirà per acarar els strudels.
- Posar al centre una capa de maçana i per damunt unes rodanxes de baldana, no poseu massa botifarra ja que aquesta té un sabor molt intens i en poca ja fareu.
- Embolicar la pasta com si fésseu un paquet, i per finalitzar acarar-los amb l'ou.
- Enfornar uns 15 min a 220º, el que marque la casa comercial de la pasta de full o filo.
Ingredients |
tant la poma com la pera queda molt bé amb la botifarra negra. Has tastat alguna vegada amb melmelada? queda sorprenent!
ResponEliminai amn torró de xixona? està tb molt bo!
ResponElimina