dimarts, 24 d’abril del 2012

Magdalenes de Sant Jordi

Magdalenes de Sant Jordi
Ahir va ser Sant Jordi i mireu quines magdalenes més divertides!!
La recepta d'avui és d'una col·laboradora i ens l'ha fet arrivar.
Estem contents quan passa això, creiem que el nostre blog és part de tots, ha de servir per compartir si teniu alguna recepta que us ha fet gràcia, comentar-la, criticar-la...i tot plegat, divertir-mos...és i serà un blog local.
Merci germaneta, cunyada!! Merci Vanessa!!

Ingredients: (1)
- 4 ous
- 200gr. de sucre
- 250gr. de farina
- 125gr. de mantega.
- 125gr. d’oli de girasol.
- 2 sobres de gasosa: 4 paperets
- llapis de colors pastelers (2)

(1): dependrà del motlle que utilitzeu, en aquest cas han sortit 16 magdalenes: 11 de grans i 5 de petites
(2): aquests llapis de colors els podeu trobar a la secció de reposteria d'algun super. En aquest cas, són d'una marca comercial ben coneguda. Podeu trobar més info prement al següent enllaç: Lapices pasteleros


Procediment:
- Batem els ous amb el sucre fins que augmentin de volum i es facin de color blanquinós.
- Afegim l’oli i la mantega desfeta i després afegim la farina tamisada que portarà les gasoses incorporades.
- Ho posem en paperets de magdalenes (millor posar dos o tres paperets junts) i ho enfornem a 180ºC durant 20 min. aproximadament (no s’han de torrar massa).
- Les deixem refredar i les decorem amb els llapis de sucre de colors.


1 comentari:

  1. Molt maques. M'apunto la recepta. Enguany, però la meva rosa era saladeta: http://cuinescuina.blogspot.com.es/2012/04/una-rosa-per-sant-jordi.html

    ResponElimina