dimarts, 7 de juliol del 2015

Gelatina de gin tònic en sorbet de llimona

Al sopar de nadal de l'empresa ens van treure aquest postre, i em va encantar pel seu toc innovador que li dóna al clàssic sorbet de llimona i el bé que senta després d'un àpat copiós.
Jo el vaig fer per al dinar de reis per tancar els nadals 2014! i ara en esta caloreta no vol podeu perdre!





Ingredients per 6 persones: 
- 9 fulles de gelatina o 1 sobre de gelatina Royal amb pols.
- 500ml tònica
- 150ml ginebra
- Suc de mitja llimona
- Ralladura d'una llima o llimona per decorar
- Sorbet de llima

Procediment:
- Disoldre amb aigua freda les fulles de gelatina, deixar-les reposar uns 10 min i escorrer-les molt bé.
- Calentem al microones en un bol la meitat de la tònica i li incorporem les fulles de gelatina, remenem fins que es disolguen bé. La tònica no ha d'arrivar a bullir per la gelatina i pel gas de la tònica.
- En un altre bol mesclem tots els altres ingredients: suc de llimona, ginebra i la tònica.
- Incorporem la gelatina en la tònica disolta al bol i ho remenem molt bé.
- Posar la mescla en un tupper i deixar-ho refredar a la nevera fins que cualli, minim 4 hores.
- Al moment de servir posem en una copa dos boles de sorbet de llimona i per sobre tallem a daus la gelatina de gin-tònic i una mica de ralladura de llima.


Les fotos no acaben de demostrar l'elegancia i sencillesa d'aquest postre tant refrescant i paidor!
Salut i bon estiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada