diumenge, 28 d’abril del 2013

Musclos i caragols punxents

Avui tenia invitats de Barcelona a dinar, i que millor que fer un vermut de productes del territori.
A la taula no van faltar els musclos i els caragols punxents. Feia uns dies que la meva germana m'havia comentat que si posaves en un olla els caragols i els musclos aquest es coïen al mateix temps.
Així que m'he atrevit i ho he provat, i si realment es cert, i una cosa tant pràctica com tant sols embrutar un olla, i tant ràpida s'havia de quedar al blog.

























Ingredients
- 750g de musclos de la Ràpita
- 400g de caragols punxents de Vinaròs

Procediment
- Posar al fons de l'olla els caragols i a sobre els musclos i tapar l'olla.
- Deixar coure a foc mig fins que els musclos s'obrin.
- Quan esta cuit el musclo esta a punt el caragol, increible!
- Emplatar i servir
- I si no us ho creieu ho proveu! jo encara al.lucino ara.

2 comentaris: