Si no l'heu fet mai, proveu-la que segur que us encantarà, i ara per l'estiu es ideal, i així cambieu de l'amanida de pasta i arròs.
Ingredients per 4 persones
- 1 tomaca gran d'amanir
- 1 ceba tendra petita
- 1 pebrot italià verd
- 1 pebrot roig
- 1 cogombre
- 1 grapat d'olives negres
- 1 manoll de julivert
- 1 manoll de menta
- el suc d'una llimona
- Sal, pebre i oli al gust
Procediment
- Posar a bullir un got d'aigua amb sal d'uns 250ml.
- Quan arranque el bull, retirem del foc i li posem la mateixa quantiat de cuscús i un bon xorret d'oli. Deixem reposar, uns 5 min fins que s'hidrati. Per que no ens quedin grumolls remenem amb l'ajuda d'una forquilla.
- Un cop tenim el cuscús cuit el reservem per que es refredi.
- Tallem totes les horalises a daus molt petits amb l'ajuda d'un ganivet. Jo vaig intentar tallar les verdures amb la Thermomix i no em va agradar, ja que els robots de cuita xafen i fan que solti tota l'aigua i no queda igual de bé com amb el ganivet.
- Fem una vinagreta amb un bon xorro d'oli el suc de la llima i el julivert i la menta ben picats.
- Amanim amb la vinagreta, rectifiquem de sal i pebre.
- Deixar a la nevera, i consumir ben fred.
Ingredients |
Verdures tallades a daus petits |
Quina bona pinta!!! Tinc pendent el cuscús i mai m'hi atreveixo però amb aquesta caloreta i que sembla fàcil em sembla que m'hi animaré ben aviat!!
ResponEliminaAra mateix me'l menjaria, i això que ja he dinat. N'he fet calent però tabulé no, i mira que m'agrada. La setmana vinent me'l faig!
ResponEliminaQuina casualitat, Gisela!! Avui també publico tabulé al meu blog!! he he he. Cada una l'ha fet a la seva manera, segur que l'has gaudit, nosaltres ho vam fer! Petons
ResponEliminaJo també li poso unes panses rosses que venen a les botigues marroquines.
ResponElimina