diumenge, 17 de juny del 2012

Cigrons amb espinacs i ou

Un clàsic plat de quaresma, amb una versió per l'estiu.
A la nevera hem quedava humus, i tenia ganes d'estrenar els motlles que me va regalar la padrina per al meu cumple, així que en seguida hem va venir la idea al cap!

En aquets motlles padri faré moltes coses, gràcies! variar la forma dels ingredients, ens dona molt de joc als plats.

Ingredients per 3 persones  
- 400g d'espinacs congelats
- 150g d'humus
- 3 ous
- 2 dents d'all
- Sal i oli.

Procediment
- Bullir els espinacs, en aigua i sal. Un cop cuits escorrer-los molt bé.
- Laminar dos dents d'alls i sofregir-los a una paella, un cop es comença a enrrosir l'all incorporar els espinacs bullirs, sofregir-los fins que s'evapori l'aigua.
- Posar els motlles sobre el plat i primer posem una capa d'espinacs i ho prensem, després una capa de puré de cigrons (humus) i a sobre un ou fregit que tallem amb l'ajuda del motlle.
- Per finalitzar podem espolvorejar sobre dels ous ferrats unes virutes de foie,  pernil o bacó, jo no tenia res i ho vaig acompanyar amb un sortit de bolets.
Apunt per posar l'ou

Prensar bé els espinacs
Diferents motlles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada