tag:blogger.com,1999:blog-3967235892348728620.post2993040700198448712..comments2023-02-06T09:23:14.431+00:00Comments on NO HI HA OUS: Calamars a la romanaGisela Sanzhttp://www.blogger.com/profile/13897239269661504253noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3967235892348728620.post-9020196344709082392021-08-27T12:41:51.831+01:002021-08-27T12:41:51.831+01:00Jo socJo socperehttps://www.blogger.com/profile/09496200040893776442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3967235892348728620.post-20508451795734715632021-08-27T12:41:14.273+01:002021-08-27T12:41:14.273+01:00Jo abans d posar-los a l pasta 🍝 per rebossar, el...Jo abans d posar-los a l pasta 🍝 per rebossar, els aixugo bé, i els paso… per ferina seca. Suaument, no impregnats. Després els paso per l pasta d rebosar i ni una esquitxada. perehttps://www.blogger.com/profile/09496200040893776442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3967235892348728620.post-28120276185262475952012-04-18T13:34:48.620+01:002012-04-18T13:34:48.620+01:00Hola Mireia!
Si els vaig salar un poquet, pero no ...Hola Mireia!<br />Si els vaig salar un poquet, pero no massa, quan es fresc no li fa falta massa sal.<br />Espero que et surtin ben bons i cruixents!Gisela Sanzhttps://www.blogger.com/profile/13897239269661504253noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3967235892348728620.post-50999441599729893602012-04-18T12:10:07.840+01:002012-04-18T12:10:07.840+01:00Hola xics!!! m'apunto lo de..."Afegir un ...Hola xics!!! m'apunto lo de..."Afegir un polsim de safrà i sal a la pasta".<br />Vos volia preguntar si saleu los calamars avans de pasar-los per la pasta o los saleu una miqueta després de fregits o cap de les dos coses...<br />Merci!!!<br />Mireia S.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3967235892348728620.post-89879544691655421842012-04-18T10:11:18.152+01:002012-04-18T10:11:18.152+01:00Pos petar-me els calamars no m'ha passat mai, ...Pos petar-me els calamars no m'ha passat mai, els tallo a rodanxes i els passo per la pasta per arrebossar i els fregeixo en abundant oli d'oliva ben calent, això si en oli d'oliva, ara escatxillar una mica si que ho fan, tot depent si el calamar conté molta aigua o no, si es congelat et passarà més que en un fresc, i de la temperatura de l'oli. Espero haver-te ajuda't.<br />Un beset VickyGisela Sanzhttps://www.blogger.com/profile/13897239269661504253noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3967235892348728620.post-50944870897803057332012-04-18T10:01:55.065+01:002012-04-18T10:01:55.065+01:00Gisela,
Com ho fas per a que no "petin"...Gisela,<br /><br />Com ho fas per a que no "petin" els calamars al fregir-los i ho escarritxin tot d'oli.Vickyhttps://www.blogger.com/profile/05895358358987159580noreply@blogger.com