tag:blogger.com,1999:blog-3967235892348728620.post8629087746058416129..comments2023-02-06T09:23:14.431+00:00Comments on NO HI HA OUS: Autèntic tiramisúGisela Sanzhttp://www.blogger.com/profile/13897239269661504253noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3967235892348728620.post-35463199709587747582015-11-06T19:35:48.882+00:002015-11-06T19:35:48.882+00:00Si en amaretto és l'autèntic, però per si no n...Si en amaretto és l'autèntic, però per si no n'hi ha personalment hem decanto per cognyac o fins i tot wisky, l'anís per mi es molt perfumat amb un gust molt particular. El cacao el valor, el xocolate el pico amb la picadora Nestlé postres o m'agrada molt també amb el creo.<br />bon profit! si el vols per diumenge ja el pots fer, com mes dies reposa millor que millorGisela Sanzhttps://www.blogger.com/profile/13897239269661504253noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3967235892348728620.post-4127156336037774052015-11-06T02:17:00.212+00:002015-11-06T02:17:00.212+00:00Conyac??? I perquè no anís, ja posats i t'esta...Conyac??? I perquè no anís, ja posats i t'estalvies el sucre del cafè? ;))<br /><br />En tot cas: si vols fer un tiramissú fes-lo amb amaretto, bo no, boníssim!! Et quedarà. Per cert, quin cacau recomanes? :))losimohttps://www.blogger.com/profile/09122655807680875751noreply@blogger.com